Vinterns härliga sport

Sommar i all ära, men i många avseenden så är det vintern som är den allra bästa årstiden. Visst trivs i människor med ljus och värme, men man ska absolut inte vara ledsen över vinterns månader, utan tvärt om alltså. Visst måste vi ha en tjock jacka på oss när vi ska ut, men det gör inte så mycket i och med att man vet med sig att man kan göra massor av roliga saker under vintern. Visst är det även så på sommaren, men det mesta man gör på sommaren kan man även göra på vintern.

Vi pratar såklart om vinterns olika sporter! När snön landar på marken finns det nämligen massor av roliga saker som vi kan göra, som man inte kan under sommaren. Skridskor, längdskidor, alpin skidåkning, pulkaåkning… Listan kan göras otroligt lång, och få människor är det som inte älskar att susa ner för backarna på ett par skidor eller en snowboard. Men innan man kan ha en härlig vecka, eller säsong, i skidbacken så måste man såklart förbereda sig bra. Som sagt, vintern är ju kall, men med till exempel underställ från Under Armour så klarar man de allra flesta minusgrader. En grund är otroligt viktig när det kommer till att klä sig för en lång dag i skidbacken. Man vill såklart inte frysa, och inte heller vara för varm.

Det är populärt att man åker iväg på en resa för att åka skidor, gärna i stora sällskap. Att få en lyckad skidsemester är inte lätt, men det går såklart! Med en härlig destination med passande svårighetsgrad för ens skidåkning och bra förberedelser och kläder så kommer man garanterat få en toppenvecka i snön! Och om man inte är så sugen på att åka skidor så kan man ju alltid roa sig på den härliga after skin, eller framför en mysig brasa i stugan med en god bok och en kopp te.

http://www.dreamstime.com/-image12106204