Årets julklapp till flickvännen?

Det lackar mot jul och många går och funderar på vad de ska köpa till sin nära och kära. Kanske återvunna plagg eller varför inte begagnad sportutrustning i fin kvalitet?

julklappDet är inte alltid så lätt men med lite tips och råd på vad du kan köpa för julklapp till flickvännen blir det enklare. Kanske sminkborstar, hårolja, ett skönt träningsset med yogaleggings och träningsbehå eller varför inte löparskor och en vindtät jacka som går att använda i ur och skur för att springa med? Det finns gott om presenter att klicka hem online om du vill slippa att springa runt i affärer på stan med alla andra.

Sportutrustning som julklapp till flickvän?

Årets julklapp blev det återvunna plagget. När det kommer till träningskläder är detta kanske en sämre idé, det är nog få som vill ha en begagnad träningstopp eller ett par löparskor som en annan person sprungit milen i. Men däremot begagnade pjäxor, skidor, skidjackor, surfbrädor och annan sportutrustning som kostar en del – det är perfekt att hitta på begagnatforum och köpa i present till en som vill lära sig åka utför eller kanske börja åka långfärdsskridskor.

I Veckans Affärer och i Dagens Nyheter går det att läsa om hur det återvunna plagget speglar svenskarnas intresse för hållbara alternativ men också klimatoron många har när det ständigt kommer nyheter om hur illa ute vår planet och naturen är. Kläder som är tillverkade av återvunnet material eller second hand är helt enkelt bättre att köpa än helt nytillverkade, ur ett miljöhänseende.

Bakmaskiner, VR-glasögon och elcyklar. Många är de ting som presenterats som Årets julklapp under de 31 år som HUI Research ägnat sig åt just detta. Nu är 2018 års julklapp här – det återvunna plagget – Metro